Om Swingland

Swingland startade som ett litet hobbyprojekt sommaren 2019 av ett swingerspar som levt livsstilen ett tag, men tyckte sig sakna en modern plattform för att finna nya möten.

Swingland är öppet för alla sexuellt frisinnade, oavsett relationstyp/status, sexuell läggning eller liknande, och vi har våra rötter i swingerskulturen. Swingland är en community som skapats för att underlätta kontakt mellan sexuellt frisinnade i Sverige och norden.

Swingland byggs i nära dialog med medlemmarna, och har som ambition att ständigt utvecklas i en riktning där vi ytterligare kan underlätta för sexpostiva att mötas i verkliga livet.

Hos oss ska våra medlemmar på ett enkelt sätt kunna hitta nya event, aktiviteter, grupper och vänner, likväl på ett enkelt sätt kunna hålla sig uppdaterade och i kontakt med tidigare kända. Här kan medlemmarna också dela med sig av berättelser, bilder och filmer från sina  sexuella äventyr.

Vår mission

Vi vill tillsammans med våra medlemmar bygga en community som är den självklara mötesplatsen online för swingers och andra sexpositiva i sverige och norden. Vårt huvudsyfte är att underlätta det fysiska mötet, samtidigt som vi skapar en digital mötesplats för att hålla liv i gamla kontakter och finna nya.

Vår utgångspunkt är att sex som sker mellan samtyckande vuxna är något fint och positivt, och som fler borde ta chansen att på riktigt njuta av. Vi vill utmana den traditionella bilden av det sexuellt monogama heteroförhållandet, och bidra till en mer öppen syn på sex och relationer.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up